5

6

 

4

2

3

1

*Telefoncsörgés*

Kimi ni Shika Kikoenai2

Hosszas és igazság szerint értelmetlen, valamint buta szenvedés után a részemről, Doriinak hála kikerülhet egy dorama friss is.
A Kimi ni Shika Kikoenai című film eredetileg egy novella alapján készült, ám én a manga verzióval találkoztam először. Annyira megfogott, hogy még a hideg is kirázott, mire a végére értem, így mikor rákerestem és megláttam, hogy van neki doramája, azonnal tudtam, hogy AkAppuru project lesz. 
Sajnos jobban elhúzódott, mint hittem vagy szerettem volna, de végre itt van. :)

Mindenkinek ajánlom, kortól, nemtől, évszaktól és égtájtól függetlenül, mert tanulságos és szép történet. Akit bővebben érdekelne a háttere és a tartalma, az itt el tudja olvasni az ismertetőt. :)

Remélem, nektek is tetszeni fog! ^^

Letöltés

 

6 responses to “*Telefoncsörgés*

 1. Dorii Post author

  Azért annyit hozzáfűznék a doramahoz, hogy ne a legvidámabb pillanataitokban nézzétek meg, mert tönkreteszi a hangulatot. És ha nagyon magatok alatt vagytok se, bár akkor talán még pozitívan is elsülhet, mert alapvetően egy kedves de szomorú történet.

  Reply
 2. szokola

  nagyon köszönöm a fordítást. Már olvastam a filmről és nagyon érdekelt, de eddig felirat híján nem nézhettem meg.

  Reply
 3. Heni

  Dorii: Igaz, nagyon vidám napokon inkább ne, de csak, mert annyira benne ragad az emberben, hogy képes egész nap ezen agyalni. Legalábbis velem ez volt. :D

  Cila: Nincs mit, remélem, tetszett! ^^

  szokola: Igazán nincs mit, örültem, hogy mi csinálhattuk, annak meg főleg, hogy volt olyan, aki várta. :)

  Köszi, hogy írtatok! :)

  Reply
 4. nettyke

  Nagyon köszönöm a fordítást! :D Nagyon tetszett, annyira aranyos volt :D Ryou részben a régi önmagamra emlékeztetett és nagyon jó volt ezt filmben látni :D xD Bár a végével nem vagyok kibékülve :(  De azért érdemes volt megnézni, unokanővérem teljesen odáig van érte, úgyhogy az ő nevében is köszönöm a feliratot! :)

  Reply
  1. Heni

   Jaj, annyira örülünk az ilyen kommenteknek! Mi köszönjük, hogy letöltitek, az külön öröm, ha ennyire tetszett! ^^
   Igen, a vége nem szokványos, de én ezért szerettem, mert annyira szívbemarkoló. Irigylem az ilyen fantáziát, szerintem nagyon jól ki lett találva az egész történet. :)
   Köszönöm az unokanővérednek is ^^

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.