5

6

 

4

2

3

1

Rookies 05

rokies

Sose gondoltam, hogy ez a pillanat is eljön, bár még messze a vége, de igyekszünk.

Végre, egy újabb Rookies részt mutathatunk be nektek, mert az 5. rész magyar feliratával is elkészültünk.

Ha esetleg még nem láttátok az első négyet, akkor .srt felirattal megnézhetitek, az égetett verziót a héten fogjuk pótolni. Mióta mindenünket törölték a feltöltő oldalakról, azóta ez még mindig nem került újra föl, de az .srt-k változatlanul mindenhol meg vannak.

Sok hozzáfűzni valót nem tudok, mert aki nézte eddig is tudja, milyen jó, aki meg nem annak meg muszáj. Ez egy, azon kevés sorozatok közül ami nem clichére alapul és a sok dráma és küzdés mellet rennnngetek poént láthatunk. Ennek ellenére (talán épp azért, mert nem olyan, mint a többi) nagyon kevesen ismerik ezt a sorozatot, pedig azért elég ismert színészek is vannak benne. Minden esetre nekünk egyik legnagyobb kedvencünk, szóval annak ellenére, hogy elég lassan, de haladunk vele, mindenképp szeretném, ha meg tudnánk osztani veletek ezt a sorozatot.

Kattintsatok ide a letöltéshez.

Továbbá, két (három) új film került föl a tervezettekbe, (már elég régen, de valamiért mindig elfelejtettem, hogy meg is osszam veletek :D) az egyik, nem meglepő módon a Ruroni Kenshin második és harmadik része, a második már biztos, hogy a nyáron megjelenik, a harmadik elvileg szeptemberben, de arról még semmi részletes infó nincsen. És amit még mindenképp szeretnék megcsinálni, az egy szintén anime adaptáció, talán ismeritek is páran, a Lupin III. – The movie. – Erről majd ugyanúgy, mint az elkészült filmekről írunk egy review-t, de biztosíthatok mindenkit, hogy jó filmek elé nézünk ezen a nyáron. :D

One Response to “Rookies 05

  1. szokola

    Köszönöm szépen az újabb rész feliratát, már nem is számítottam a folytatásra. Nagyon örültem, amikor megláttam.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.