5

6

 

4

2

3

1

Rookies

rokies

A Futakotamagawa Középiskola baseball csapatának álma, hogy kijussanak a Koushienre, de ezt egy verekedés okozta eltiltás meghiúsítja. A csapat tagjai ezek után teljesen elzüllenek és rettegésben tartják diáktársaikat és tanáraikat egyaránt.

Kawato Kouichi az új irodalom tanár pont ezt az osztályt kapja meg, de lelkesedése nem lankad az után se, miután tudomást szerzett arról, hogy milyen diákokat kapott, sőt megpróbálja őket visszaterelni a normális életükbe, de ennek nem mindenki örül…

Letöltés

1. rész:
Mega
.srt 

2. rész:
Mega
.srt 

3. rész:
Mega
.srt 

4. rész:
Mega
.srt 

5. rész:
Mega
.srt 

Szereplők

Diákok:

Egyéb

A sorozat 2008 áprilisában kezdődött, az azonos című, Morita Masanori mangája alapján. Tartozik hozzá még egy Special epizód és nemsokára jön a mozifilm is. Érdekességként megemlíteném, hogy a filmben Yamamoto Yusuke is szerepelni fog, a Hanakimi Kayashima-ja.
Vélemény: Én nagyon megszerettem ezt a sorozatot, magamhoz képest nagyon hamar végig is néztem. A zenéje a Greeen-től a Kiseki című szám, amit eddig mindenki megszeretett körülöttem, aki hallotta és magába a sorozatba is gyorsan bele lehet szeretni. :)
A szereposztásra se lehet kifogás és, mint feljebb is látszik, nagyon sok olyan szereplő van benne, akit sokan ismerhettek is. ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.