5

6

 

4

2

3

1

Duet September 2006 – A KAT-TUN Titkos Arca

“Idegesítettük egymást …Ezért lettünk jó barátok. 

A KAT-TUN Titkos Arca 
Akanishi Jin & Ueda Tatsuya Beszélgetés

Mikor találkoztatok?

Jin: Uedaval először a 8J-ben találkoztam (8ji da J – TV Show). Egyébként, az volt az első alkalom, hogy egyáltalán láttam volna. Tényleg, mielőtt megalakult volna a KAT-TUN, alig beszéltem vele.

Ueda: Jin előtt lettem Junior, és körülbelül 4 hónapra rá Akanishi is csatlakozott a Johnny’s-hoz. Amikor megláttam azt gondoltam, hogy: “Ah, ő keresett lesz.” 

Jin: Heee, mi volt olyan jó bennem? Olyan aurám volt? *nevet*

Ueda: Nem volt egyáltalán aurád . *nevet* De úgy gondoltam, hogy jó arcod van. Tudod, meg tudom mondani ki akarná eladni. *nevet*

Jin: Ez egy hihetetlen adotság. *nevet* Oh igen, visszatérve, azt gondoltam, hogy Ueda egy senpai, mint Tackey. *nevet*

Ueda: Mi? Úgy érted, hogy öregnek tűntem!? De durva. *nevet* Igen, akkor, mikor KAT-TUN lettünk, Akanishi rámnézett és nevetett “Fufu…” Az nagyon rosszul esett.

Jin: Eh, én nem csináltam ilyet. Erre egyáltalán nem emlékszem.

Ueda: És pont azután, hogy megalakult a KAT-TUN, Akanishi azt mondta, “Nem akarom, hogy mi legyünk a KAT-TUN!”, és valamilyen okból felém nézett, mikor ezt mondta. És azt gondoltam, ‘Még ha jól is néz ki, ez túl sok.’

Jin: Ahaha, Ueda, ez egy félreértés! Az igaz, hogy nem tartottam jó dolognak, hogy KAT-TUN-ként dolgozzunk, de nem Ueda miatt, vagy ilyesmi. *nevet*

Mostmár jól kijöttök , mi volt az az alkalom, ami afelé vezérelt, hogy barátok legyetek?

Jin: Nem tudok valami különleges időpontot mondani, akkor kerültem közelebb Ueda-hoz, mikor többet megtudtam a jó tulajdonságairól. Tetszik, hogy ő az, akinek megvan a saját, külön világa.

Ueda: Irigylem Akanishit, mert könnyedén csinál mindent. Azt tesz, amit szeretne. Én is ilyen akarok lenni.

Hasonló érdeklődési körötök van?

Jin: Azt hiszem… Talán a zenei ízlésünk hasonló. Mindenféle zenét halgatok, műfajra való tekintet nélkül, szóval nem kifejezetten egy műfajt, de ha ajánlok egy számot, ami nekem tetszik, Ueda-nak is tetszik.

Ueda: Ez igaz. Gyakran hallgatok hagyományos japán rockot, míg Akanishi sok western zenét hallgat. Tetszik a legtöbb szám, amit mutat. A “Butterfly” számot együtt írtuk a debut albumunkra, és ha van rá lehetőség, szeretném, hogy még egy számon együtt dolgozhassunk.

Jin: Múltkor, leginkább az én ötleteimet raktuk bele, szóval legközelebb megpróbálom visszafogni magam. *nevet* Akkor talán valami új is felbukkan, azt hiszem, az érdekes lenne.

Töltitek együtt a szabadidőtöket?

Ueda: Elmegyünk együtt étterembe ,de csak úgy mi ketten nem igazán töltjük együtt a szabadidőnket. Mostanában Nakamaru is velünk volt.

Jin: Akkor, egy Hormonyakiya-ba mentünk (hormon = roston sült (darabok) sertés belsőségek (nyárson)), az étel nagyon finom volt. 

Ueda: A Motsu Nabe ott a legjobb. Tényleg jól érzed magad, ha valami jót eszel.

Jin: Menjünk oda megint legközelebb.

Amúgy, ha egymást egy állathoz kéne hasonlítanotok, mi lenne az?

Jin: Az emberek többsége a majmokra hasonlít, végülis. *nevet* Ah, de, Ueda olyan, mint egy macska. A jelleme, meg minden. Mindig hirtelen változik, éppen, mikor azt gondolnád, hogy kiismerted, rájössz, hogy egyáltalán nem. Ez engem egy macskára emlékeztet.

Ueda: Akanishi egy vaddisznó! Mert ő olyan, aki egyenesen előre tart. 

Végezetül -kérlek, mondjatok el egy titkot, amit csak ti tudtok!

Ueda: U~n, mi lehetne az!? Van valami ilyen?

Jin: Egy titoknak kell lenni, ah!! Van egy… ezt nem mondhatom el. *nevet*

Ueda: Nos, a titok az titok.

Jin: Valami olyasmi, igen. *nevet*

 

credit: riccichan

Hát a fordítás néhol furcsa, kicsit szabadfordítás, de a lényege megvan.

Fordította: Anett

One Response to “Duet September 2006 – A KAT-TUN Titkos Arca

  1. suzuran

    Meglepődtem, hogy ezen az oldalon lefordított, és igen régi KAT-TUN-os interjúra is ráakadok, pedig nem igazán KAT-TUN-os fanoldal.
    Mindenesetre én nagyon megörültem ennek.
    Köszi.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.