5

6

 

4

2

3

1

Merry merry Christmas~

Kyoto taika hen

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

Nagyon örülök, hogy ma sikerült gondok nélkül elkészülnöm, ráégetni, feltölteni.
És Blackfield pont beletrafált, mert a Rurouni Kenshin – Pokoli Kiotó filmet készítettük el. A hozzá tartozó klipet majd holnap, vagy azután fejezem be, de a filmmel akartam mindenkép meglepni mindenkit karácsonyra.

Szóval Jó szórakozást hozzá és Kellemes Ünnepekt Mindenkinek!
Egyelőre csak 1080p van, de remélem ez nem okoz problémát senkinek, már készülnek a kisebb felbontások de az .srt feliratot már letölthetitek.

Letöltés

14 responses to “Merry merry Christmas~

 1. Blackfield

  Amikor megláttam, hogy kijött jó minőségben és angol felirat is van hozzá, rögtön Ti jutottatok az eszembe, hogy remélhetőleg lesz annyi energiátok, hogy ezt is elkészítitek. :)
  Nagyon örülök, hogy megleptetek minket az ünnepekre és békés karácsonyt kívánok nektek és családotoknak!
  http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1

  Reply
  1. Dorii Post author

   Jaj, örülök, hogy Te még mindig ennyire követsz minket, ezért érdemes mindig is időt szakítani appurure, mind amellett, hogy én borzalmasan élvezem is csinálni (csak sajnos az időm nem engedi).
   Nagyon szépen köszönjük a karácsonyi lapot, nagyon aranyos és még egyszer Kellemes Ünnepeked Neked!

   Reply
   1. Liza

    Don’t forget. It’s a major setback for BN DESPITE all the dirty tricks – splicing of the voting coeinstutncies to their advantage, buying of votes (RM100-500 each), unfair/unseen control of the postal votes, intimidation/ snatching of votes at polls, transferring busloads of non-registered voters, changing of voter’s addresses, buying of independent candidates, use of gangsters to intimidate the opposition & their supporters & heavy betting to influence the votes.

    Reply
   2. safeway coupons

    خواهش اول من از دوستان: لطفا جدا از پینگلیش نوشتن خودداری کنید یا فارسی تایپ کنید یا مطلب را به انگلیسی یا فرانسه بنویسید.همانطور که قبلا هم گفتم احتمال زیادی وجود داره که نامه شما گم شده باشه ولی هنوز دیر نشده ممکه برسه

    Reply
 2. mayaka

  Boldog karácsonyt nekem :D :D :D :D :D és nektek is :)

  ez volt a legjobb karácsonyi ajándék :D :D nagyon vártam már :D végig izgultam (pedig ismerem a mangát is és az animét is), a végefelé azon gondolkodtam,. hogy remélem nem csapják össze (mármint h kenshin 5 perc alatt kiüti sishiot, de nem :D :D :D) imdátam a filmet :) és a fordítást is :D örülök, hogy 2 részre csinálták…. mármint reménykedem, hogy léesz folytatása XD és minnél hamarabb XD XD ti tudtok róla valamit??

  köszönöm, hogy lefordítottátok :) :) :) nagyszerű volt :) :) mégegyszer köszi :) :) és kellemes ünnepeket :) :)

  Reply
  1. Dorii Post author

   Mayaka! Nagyon örülök, hogy tetszett és Boldog karácsonyt! :D

   Igen, lesz folytatás, és minden reményem szerint hamarosan, mert kb egy hónap eltérés volt a vetítések között. Ez augusztusban volt, az utolsó pedig szemtemberben a japán mozikban. Szóval szerintem akár már tavaszra ki is jön DVD-n, hogy mi is láthassuk. :D
   De természetesen meg fogom csinálni, mert egyértelmű. :D

   Reply
   1. mayaka

    dejó :D :D már naaagyon várom :D :D

    előre is köszönöm a fordítást, ha lesz időd rá :)

    Reply
    1. online kredit ohne legitimation

     March 1, 2010 at 2:53 amScalability is the tough one. That’s what I’m in it for. Working for a wage or salary just doesn’t cut it, and freelancing is too close to that for my preference. But it’s what I’m doing right now to get going. .-= Dave Doolin´s last blog ..How a 9 Day Denial of Service Attack Affected Blog Traffic =-. Reply

     Reply
 3. Magdimama

  Köszönöm szépen a karácsonyi filmet.csodák történtek,mert a Mega letöltötte.Nem probléma,hogy most találtam ide?!A jó film karácsony után is jöhet.Még egyszer köszönöm,és Boldog Új Évet kívánok.

  Reply
 4. Krisztina

  Sziasztok! Egyszerre néztem meg az első két részt és nem tudok vele betelni imádtam minden percét. Igaz a végén majd meghaltam hogy megnézem a harmadik részt de akkor még nem volt angol felírat, úgy láttam a minap annak is megjelent, de mégis úgy gondoltam megvárom a magyar felíratott, addig is izgulok 1000-rel. Köszi a felíratott.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.