5

6

 

4

2

3

1

“Költözés”

[avatar user=”admin” size=”100px” align=”left”]

Sziasztok!

Végre volt egy kis (nagyon kicsi) időm, hogy foglalkozzak Appuru kinézetével és úgy döntöttem, hogy itt az ideje a modernizációnak. WordPress alapra költözött az oldal, ami igazából nagyrészt nekünk nyújt könnyebbséget az oldalak, postok szerkesztésével, a dolgok összehangolásával, spam-ek hatásosabb kigyilkolásával.

Úgy néz ki, hogy a mostani design maradandó lesz és inkább a fejléc képeket fogjuk cserélni, időhiányban sokkal célszerűbb így megoldani, hogy még se legyen unalmas ránézni az oldalra.

A frissítésekkel kapcsolatban: amint van időnk valamit befejezni, kitesszük. Többet sajnos nem tudok hozzátenni.

Elérhető a regisztráció is, ha valaki szeretné lefoglalni a nevét és azzal kommentelni, egészen nyugodtan megteheti. :) Ezen kívül van hírlevelünk is (lap alján lehet feliratkozni)! Érdemes, mert akkor minden hónap elején értesülhettek az újdonságokról és egészen szép/aranyos automatikus levelet készítettem hozzá. :)

Új chat is van, ha be vagytok jelentkezve, saját avatart is beállíthattok magatoknak. ;)

Mostantól az oldalak alján is van kommentelési lehetőség, tehát ha törölt linket, észrevételt találtok, írjatok!

További technikai info, ami igencsak kellemetlen: a YouTube törölte a felhasználónkat, tehát konkrétan fogalmunk sincs már, hogy hova töltsük fel a fájlokat. Többek között ezért is, meg mert át szeretnénk alakítani a kész PV részt, az itt még nem elérhető, de majd folyamatosan töltjük fel a dolgokat. Ezen kívül még lehetnek hibák (rossz linkek, stb.), nem végleges teljesen a mostani állapot.

Tovább nem is húzom a szót, egy (úgy tűnik utolsó) design búcsúsztató PV természetesen most is érkezik!

grandfinale

Tags: ,

5 responses to ““Költözés”

 1. Blackfield

  Tanévkezdésre egy kis sulis videó! :D
  Keigonak nagyon érdekes az énekhangja – néha azt hiszi az ember, hogy “fahang”, de aztán hirtelen rácáfol. :D
  Köszönöm a fordítást és gratulálok a megújuláshoz – nekem tetszik. :]

  Reply
  1. Anett Post author

   Tényleg, nem járunk már suliba és ez eszünkbe se jut! :D

   Nagyon örülök, hogy tetszik! ^^ Ha valami észrevételetek van, nyugodtan írjátok, kíváncsiak vagyunk a véleményekre. (Pl. jó-e így, hogy a “tovább” mögött van a hosszabb cikk, vagy ezt inkább szedjük ki, ilyesmik.)

   Reply
 2. Audry

  Sziasztok!
   
  Igaz, kicsit le vagyok maradva, mert ezen az oldalatokon még nem jártam, de gondoltam, azért nem fogtok haragudni, ha írok néhány sor. Először is, nekem tetszik a kinézet, és a WP jó motor, én évek óta használom. Nagyon sok mindent meg lehet csinálni vele a sok plugin segítségével, szóval szerintem jó választás volt. Kicsit sajnálom, hogy a PV-k még nem kerültek vissza, de nyilván nagyon sok munka pótolni őket. Pedig néhány nagyon érdekelne, pl Miyavik, L’Arc en Ciel stb… Azért majd visszanézegetek, hátha idővel egyszer csak felkerülnek majd ezek is (főleg, mert utóbbitól nem igen találtam még feliratos videókat.).
   
  Addig is jó munkát, és boldog új évet! :)

  Reply
  1. Anett Post author

   Szia!

   Ne haragudj, hogy én is ilyen későn válaszolok és persze, hogy nem haragszunk, minden hozzászólásnak örülünk. :)

   Én is már évek óta használom a wordpress-t, csak appurut még nem ezen kezdtem el valamiért és őszintén szólva csak lustaság és időhiány miatt lett most átrakva ide a tartalom. ^^;

   A PV-k eddig is elérhetőek voltak, csak kicsit megtévesztően, szóval változtattunk rajta és szerintem most már mindenki megtalálja őket. Ha bármiféle észrevétel és probléma van, írj nyugodtan és igyekszünk javítani, változtatni. :)

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.