5

6

 

4

2

3

1

Alice Nine – Gemini – eternal

shou

Szinte biztos voltam benne, hogy kb leállunk, amikor Anettal elmegyünk otthonról, de szerencsére van még köztünk, aki dolgozik. És én is folyamatosan csinálok valamit, csak sajnos nem engedi nagyon az időm.

Ennek ellenére, hogy ne haljon meg teljesen az oldal, nem gyűjtögetjük a PV-ket, hogy minél többet rakhassunk ki egyszerre, hanem ahogy készen van valami, rakjuk is. Most Réka közreműködésével, vagy inkább az én közreműködésemmel, Réka megcsinálta az Alice nine, – Gemini című számát.
Én személy szerint nagyon szeretem az alice nine-t, de igazából ez a szám elsőre nem tetszett. (még amikor megjelent) De mikor egyre többször meghallgattam az albumot, rájöttem, hogy kb ez az egyik legjobb szám. :D

Szóval, ha elsőre nem fog meg mindenkit, ne adjátok föl, mert valójában egy nagyon-nagyon szép dal. Szóval a letöltésre kattintva már nézhetitek is. És természetesen, mint mindig, várom a véleményeket.

Letöltés

Tags: 

One Response to “Alice Nine – Gemini – eternal

  1. Blackfield

    Sajnálom, hogy csak most vettem észre a frissítést! Néhány szám van, amit kedvelek az A9-től – ez nem rossz, de majd próbálkozom többször is megnézni, hallgatni (ahogy javasoltad :]).
    Szép a szövege és Nao nagyon aranyos, mint mindig. Köszönöm a munkát! :]

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.